Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

  • Свържете се с нас

    След като вече сте проявили интерес към предлаганите от нас услуги, потърсете ни по най-удобния и предпочитан от Вас начин – телефон, имейл или чрез формата за контакт на сайта. Наш сътрудник с удоволствие ще отговори на Вашите въпроси.

    Предварителна среща с наш представител

    На предварителната среща, в удобен за Вас ден и час, наш представител ще се запознае с проблемите във Вашия вход. Ще получите от нас печатни материали и ще Ви представим подробно начина ни на работа.

    Провеждане на Общо събрание

    Нашият екип ще направи презентация пред Общото събрание на собствениците, след което заедно в диалог ще проведем дискусия във връзка с възникнали въпроси и проблеми на входа.

    След като извървим заедно трите стъпки, оставете на нас да заслужим доверието, което сте ни гласували!

  • Какво по-точно стои зад определението „професионален домоуправител”?

    Това е сравнително нова за страната ни услуга, която набира бързи темпове. Хората все повече си дават сметка, че не могат или не искат да се справят сами, а и не е необходимо - затова има професионалисти. Все по-актуално става търсенето на правилен подход към даден проблем, за да се съкрати времето за неговото решаване. Това се дължи на факта, че ежедневието ни е безкрайно забързано и е немислимо да губим сили и време, в правенето на неща, които не са в нашата компетенция.
    След като сте потърсили в търсачките в интернет „професионален домоуправител София“, първото, което ще разберете е, че това означава професионален мениджмънт и поддръжка на сгради. Съвсем на кратко, това е фирма, която се гриж за нуждите на даден имот, а те могат да бъдат изключително разнообразни. Едни кооперации търсят човек, който да ги представлява пред закона, други искат пълно обезпечение на сградата им, трети желаят да се възползват от безплатните програми за енергийна ефективност.
    Важно е да знаете, че за фирмите за професионална поддръжка на етажна собственост няма ограничения – те работят за Вас и Вашето спокойствие.
    След като прочетете повече за услугата „професионален домоуправител” ще се изненадате, колко от досадните ангажименти се поемат от тях. Още от първия месец, в който професионалист се грижи за реда в сградата, се наблюдават значителни промени, като начало в настроението на хората. Всички негативи от събирането на средства и постоянните разправии за това кой колко, кога и защо е дал пари остават в миналото – всяка събрана стотинка има предназначение и не може да бъде употребена без знанието или желанието на хората във входа. Задачата на професионалният домоуправител е да поеме изцяло инициативата във входа Ви, а от Ваша страна се изисква единствено да присъствате и да взимате решения на Общи събрания.
    Съветваме Ви, когато правите избор за фирма, да проведете среща на място и да изискате от тях пълна информация относно услугите, които предлагат и начина им на работа, заедно с примерни отчети за извършена дейност. Така ще изясните, кой пакет ще бъде подходящ за Вас.